Køb og salg af virksomheder - M&A

Køb og salg af virksomheder er forbundet med mange forskelligartede forhold.

Personer der ikke tidligere har været en del af en købs- eller salgsproces, vil mange gange opleve processen som både kompleks og meget tidskrævende. Herudover kan det måske være vanskeligt at forstå hvorfor køber/sælger tænker som de gør eller hvordan de netop kommer frem til den værdi de gør. Sidst men ikke mindst, så er der især ved køb og salg af mindre og mellemstore ejerledede virksomheder, mange følelser involveret.

Overordnet set handler det om at have forståelse for både køber og sælger og derudover have en realistisk og fornuftig tilgang til den virksomhed, de involverede personer og det marked man står overfor.

Hvis din virksomhed står overfor et kommende generationsskifte eller salg af virksomheden, så knyt os på som uafhængig rådgiver. Vi kan lave en komplet strategisk regnskabsanalyse og værdiansættelse af virksomheden, således så alle væsentlige forhold er medtaget. Det betaler sig at bruge tiden på en analyse, af de interne og eksterne forhold der påvirker værdien af virksomheden. Det gør det væsentlig mere enkelt senere hen at forstå hvorfor værdiestimatet af virksomheden er blevet sat som det er.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud