Tankerne bag navnet Ideal Finans

Hvis man er idealistisk, betegner dette i almindelig sprogbrug, at man handler ud fra idealer. Det vil sige at man ikke bøjer sig for de faktiske forhold i verden, men forsøger at omforme disse efter ens egne ideer.

Ideal Finans blev oprindeligt stiftet i 2002 af Thomas Kaas Selsø. Den grundlæggende tanke bag, var at skabe et anderledes økonomisk/finansielt rådgivningssetup set i forhold til de, på dette tidspunkt, etablerede store konsulenthuse.  Ideal Finans fokus var (og er) på at skabe værdi for virksomheden også efter man ikke længere er tilknyttet opgaven. Det var essentielt at virksomheden formåede at forstå og anvende de implementeringer der blev foretaget, således så virksomheden selv var istand til at arbejde videre med den løsning der blev lavet.

En ideal konsulentløsning er en løsning hvor virksomheden arbejder sammen med konsulenten om en given opgave og hvor den givne løsning bliver indarbejdet og dokumenteret i en sådan grad at virksomheden nemt selv kan skabe ydereligere værdi fremadrettet.